Smarrig kyckling/quorngryta
En kalassmarrig kycklinggryta som går lika bra att göra med quorn (och är till och med enklare då). Vill man inte använda fisksås kan man nog prova med salt istället. Fisksås luktar illa som fan, men är väldigt gott att ha i maten, I promise. Dessutom är det mycket bättre för kroppen än rent salt.
Tillagningstid: 15-20 minuter.
Portioner: 4.
• 1 zucchiniEventuellt:
• 1 morot
• 1 purjolök
• 1 paprika
• 2 tsk röd currypasta
• 1 burk kokosmjölk
• 2 msk grönsaksfond
• 2 msk fisksås
• 2 kycklingfiléer/1 påse tinade quornbitar
• Olja att steka i
• 2 dl vatten
• gräslök
Kyckling: Skär kycklingen i bitar och stek dem gyllenbruna, ställ dem åt sidan och följ sedan instruktionerna för quornreceptet.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar