tag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post3815571946572526635..comments2023-06-13T14:31:44.374+01:00Comments on Yam Yam: HummusAnna Niohttp://www.blogger.com/profile/13336270091219337775noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post-75759309433728328072007-02-12T13:10:00.000+01:002007-02-12T13:10:00.000+01:00anna: Bra att veta. Köttrecept is yet to come...sl...anna: Bra att veta. Köttrecept is yet to come...<BR/><BR/>slangily: Du har helt rätt, tahini föll bort ur ingredienslistan ovan. Nu är det fixat. Tycker man förresten att tahini är lite beskt rekommenderar jag Kung Markattas ekologiska tahini. Den är mycket mild i smaken och lite grövre till konsistensen jämfört med de vanligaste tahinisorterna man hittar på orientaffärerna.Mårdhttps://www.blogger.com/profile/01016126766489981968noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post-89544788979231703122007-02-12T03:08:00.000+01:002007-02-12T03:08:00.000+01:00jag brukar alltid ha tahini i också, sesampasta, f...jag brukar alltid ha tahini i också, sesampasta, finns i de flesta turkaffärerna. Men man får inte ha för mkt för då blir det beskt!Dallerberghttps://www.blogger.com/profile/15489694786252022040noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post-35156471068080735922007-02-11T19:45:00.000+01:002007-02-11T19:45:00.000+01:00Jag tycker det är väldigt trevligt och kul att det...Jag tycker det är väldigt trevligt och kul att det är så mycket vegorecept, men man får såklart lägga in kötträtter om man vill. De flesta huvudingredienserna (köttsorter? vad ska man kalla det?) i sådana rätter går ju dessutom utmärkt att ersätta med quorn för vegetarianer. :)<BR/><BR/>Roligt att det är så mycket aktivitet här över huvud taget, fortsätt posta på, gott folk! :DAnna Niohttps://www.blogger.com/profile/13336270091219337775noreply@blogger.com