tag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post3806447983758424233..comments2023-06-13T14:31:44.374+01:00Comments on Yam Yam: Grön couscous med halloumi i pitabrödAnna Niohttp://www.blogger.com/profile/13336270091219337775noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post-41661569957603613552007-03-06T18:18:00.000+01:002007-03-06T18:18:00.000+01:00Jag vet inte hur den är utan mjölet, haha. :D Det ...Jag vet inte hur den är utan mjölet, haha. :D Det blir lite som en panering på ytan, lite krispigt sådär. Väldigt gott, try it. :)Anna Niohttps://www.blogger.com/profile/13336270091219337775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3042511841596873041.post-42054370664898002642007-03-06T18:00:00.000+01:002007-03-06T18:00:00.000+01:00Halloumi är så galet gott. Jag har dock aldrig pan...Halloumi är så galet gott. Jag har dock aldrig panerat den i mjöl tidigare. Brukar bara lägga skivad halloumi i het stekpanna (osten är så fet i sig själv så det behövs inget stekfett) och låta den bli gyldene och snigg. Hur blir ytan med mjöl- och pepparpanerad ost?Mårdhttps://www.blogger.com/profile/01016126766489981968noreply@blogger.com